The brief

To design and build a new extension in keeping with the character of the property that must be able to accommodate a living and dining space that can comfortably seat 25 people!

The outcome

The luxury conservatory was designed to blend seamlessly in with the architectural style of the existing building, using stepped gables and peaks to reflect those on the main house.

Since we were building such a large structure we introduced different shapes and dimensions to the overall floor plan. This gave the interior real character and created separate areas for dining and seating making it the perfect place to entertain family and friends.

Our clients have very tastefully furnished the conservatory combining Caithness stone with wrought iron furniture and stylish accessories. The lighting was imported from the US and at night it creates a magical atmosphere and gives this entertaining space the wow factor.

So delighted are they with their glamorous new space that our clients have now commissioned us to build another conservatory.