The brief

Design a cosy conservatory utilising a space that wasn’t being used to give our clients added living space, more light and added value to their home and lifestyle.  They wanted something stylish and purposeful that felt a natural fit both internally and externally.

The outcome

A beautifully designed and intricate cosy conservatory with a peak design mirroring the house roof perfectly. Glazing to the floor on the front elevation gives unrestrictive views to the garden and fits neatly between the kitchen and dining area of their home making the very best use of this space.

The elegant design features within the glass peak make this conservatory a truly unique structure that was lovingly built to exact specifications and to the highest standards.  The classic french doors open onto the paved area outside creating flexible open plan living for all seasons.

Our clients enjoy spending time in their home and garden and this conservatory provides the perfect solution to be enjoyed by all those living and visiting the home. It really adds a wow factor to a space that previously had no purpose!