The brief

The brief was simple. Our clients have the most stunning views from their garden and they wanted to capture this in a luxurious new sun lounge which was to combine a solid roof as a continuation of the house and floor to ceiling glass panels to let the light flood in.

We had to design the sun lounge in a way that made the best use of the internal space but connected it to the large garden and the wonderful views.

The outcome

We created a bright and spacious sun lounge dedicating one wall to stunning bi-fold doors that would bring the outdoors in all year round.  To ensure there was a balance of natural light coming into the sun lounge, we built glass panels into the solid roof creating a stunning effect when looking up from inside the room.

Our clients were thrilled with the final product as it not only gave them a light and spacious room to relax and entertain in, but it gave them a warm, dry and comfortable space to which they could sit and admire their stunning outlook.

With neutral internal colours and soft greens, the inside is in perfect harmony with the surroundings making this the perfect addition to this home.